header_img
Home > Over ons > Nieuws

Nieuws

Initial

Initial

In de week van 20 maart heeft Dutch Cleanroom Furniture een opdracht gerealiseerd voor een nieuwe vestiging van Initial te Dresden. In deze week zijn er verschillende meubelen geïnstalleerd in de nieuwe ruimte met een bijbehorende cleanroom.

Al het meubilair, is grotendeels in Nederland gebouwd en is vervolgens met een transport naar Duitsland vervoerd. Zo zijn er een groot aantal in hoogte verstelbare rvs tafels geleverd en op maat gemaakte inrichtingen voor de omkleedruimtes die een onderdeel zijn van de cleanroom van deze locatie.

Lezing Score

Lezing Score

Op maandag 19 juni heeft Toine van der Heijden op uitnodiging van Score Nederland een lezing gegeven op het hoofdkantoor van de meubelfabrikant. Dutch Cleanroom Furniture is al lange tijd dealer van Score.

De cleanroomstoelen die het bedrijf maakt zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de inrichting van cleanrooms en ruimtes waarin hoge eisen worden gesteld aan hygi├źne. Toine van der Heijden heeft deze dag een presentatie gehouden over het belang van cleanrooms en alle aspecten die daar bij komen kijken. Voor beide partijen was dit een erg interessante middag.

Weegtafel

Weegtafel