header_img
Home > Over ons > Over DCRF

Over DCRF

Dutch Cleanroom Furniture is uw specialist als het gaat om maatwerk in meubilair voor cleanrooms en omkleedruimtes. In onze ervaring werken standaardproducten niet om te voldoen aan de uiteenlopende en klantspecifieke eisen rond kwaliteit, maatvoering, betrouwbaarheid, bruikbaarheid en hygiëne. Wij kijken niet naar wat er al is, wij kijken naar wat u nodig heeft.

 

Ruime ervaring

Dutch Cleanroom Furniture, gevestigd in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) komt voort uit Akker Projectmeubelen. Dit bedrijf, opgericht in 1963, was jarenlang vaste producent en leverancier van meubilair voor de onderzoek- en productieruimtes van genees–middelenfabrikant Organon (MSD) in Oss. Daar ligt de basis van onze ervaring met specialistisch meubilair voor cleanrooms en omkleedruimtes in diverse, hoogwaardige industriële sectoren. In 2006 neemt ondernemer en meubelontwerper Toine van der Heijden de Akker groep over. Vanaf 2010 richt het bedrijf zich exclusief op maatwerk in meubilair voor cleanrooms en omkleedruimtes en gaat verder onder de naam Dutch Cleanroom Furniture (DCRF).

 

Ontwerpen = oplossen

Aansprekende ontwerpen waarmee DCRF laat zien wat het te bieden heeft zijn onder meer de apparatentafels voor de Solexa sequencers van de Amerikaanse marktleider Illumina die in alle Nederlandse universitaire laboratoria te vinden zijn; een First In/First Out (FiFo) kast voor de omkleedruimtes van Initial Hokatex in Eindhoven en een doorgeefkast met volledig mechanische sluiting die direct contact tussen de ruimtes uitsluit. Onze ontwerpen combineren een ambachtelijke benadering (maatwerk, focus op de klant) met de hoge eisen die een high-tech omgeving stelt.

 

Ook interesse in een meubel dat een probleem oplost? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw werkomgeving. Neem contact met ons op via: info@dcrf.nl of bel +31 (0) 412 45 15 79